Inschrijven en afmelden_

De activiteiten vind je op https://activiteitenkalender-zorgenwelzijn.nl/. Voordat je je kunt inschrijven voor de activiteiten, dien je je éénmalig te registreren. Dit doe je door rechtsboven op het icoontje te klikken en dan 'account aanmaken'. 

Aandachtspunten bij het registeren

  • We vragen je een account aan te maken met je HAN mailadres.
  • Het is belangrijk dat je maar 1 account aanmaakt. De registratie van deelname aan activiteiten is namelijk gekoppeld aan jouw account en deze gegevens zijn helaas niet om te zetten naar een ander account.
  • Verder goed om te weten: registreer jezelf als student én kies de juiste opleiding. Dan kun je ook aanmelden voor activiteiten die specifiek voor jouw opleiding worden aangeboden.
  • Na registratie ontvang je een mail dat je jouw account moet activeren. Let op: deze mail kan in je spambox terechtkomen, dus check ook deze map! Na activatie ben je geregistreerd en kun je jezelf meteen aanmelden voor activiteiten.

Deelname aan activiteiten

  • Om te kunnen deelnemen, is aanmelding via de site noodzakelijk.
  • Toelating gebeurt op volgorde van aanmelding.
  • Het is mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Alle deelnemers op de reservelijst ontvangen automatisch een mail op het moment dat er een plekje is vrijgekomen.
  • Als je toch niet meer kunt deelnemen, meld je dan tijdig af, zodat er nog iemand van de reservelijst kan deelnemen.
  • Enkele dagen voor de activiteit ontvang je een mail met daarin de datum tot wanneer je jezelf kunt afmelden.

Meld je alleen aan voor die onderwerpen/activiteiten waar je ook daadwerkelijk belangstelling voor hebt. Onze sprekers komen graag hun verhaal vertellen en waar mogelijk, gaan ze graag het gesprek met je aan. Het is dan niet prettig om tegenover studenten te staan die alleen aanwezig zijn om ‘punten te verzamelen’.

Als je bent ingelogd, zie je in 'Mijn activiteitenkalender' een overzicht van activiteiten waarvoor je je hebt aangemeld. We gaan ervan uit dat als je je hebt aangemeld, je ook komt. Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten door je af te melden voor de activiteit. Dit kan via de link in de bevestigingsmail van je aanmelding. Ook kun je op de site inloggen, naar de betreffende activiteit gaan en daar op de knop 'afmelden' klikken. Medestudenten die op een wachtlijst zijn geplaatst, kunnen dan jouw plaats innemen.

Als je kort voor de activiteit onverwachts niet kunt deelnemen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier op de site in.

Gevolgen van niet tijdig afmelden

Mocht je een keer vergeten zijn je tijdig af te melden, dan word je geregistreerd als 'niet deelgenomen' en krijg je een waarschuwing zonder consequenties. Bij een tweede keer word je op een zwarte lijst gezet en kun je je twee maanden niet aanmelden voor activiteiten van de kalender. Let op: de waarschuwing vervalt niet na een studiejaar, maar geldt voor de gehele periode dat je deelneemt aan activiteiten!

Op tijd komen en gaan

Bij elke activiteit wordt aangegeven waar deze wordt gehouden en hoe laat deze begint. Zorg ervoor dat je op tijd bent! Het kan gebeuren dat je na aanvang niet meer wordt toegelaten, omdat je daarmee de bijeenkomst te veel zou verstoren. Als je deelneemt aan een activiteit, verwachten we ook dat je niet voortijdig vertrekt maar gedurende het volledige programma aanwezig bent. Als je bijvoorbeeld een kwartiertje eerder weg moet, geef dit dan even aan bij de organisator. Bij online activiteiten geldt uiteraard ook dat je op tijd inlogt via de deelnamelink.