Hoe toon ik aan dat ik voldoende punten heb gehaald?_

Bij elke fysieke of online activiteit van de Activiteitenkalender, zal je aanwezigheid worden geregistreerd. Per gevolgde activiteit ontvang je een deelnamecertificaat per mail; deze lever je aan het eind van het schooljaar in bij jouw opleiding. Ook kun je inloggen bij 'Mijn Activiteitenkalender'. Daar vind je een overzicht met behaalde kwaliteitspunten, waar je een printscreen van kunt maken voor jouw opleiding.

Zoals eerder genoemd, gaat het om multidisciplinaire activiteiten om deelname aan minstens 1 activiteit per schooljaar. Voor monodisciplinaire of internationaliseringsactiviteiten bepaalt de opleiding of hier een verplicht aantal kwaliteitspunten aan is gebonden.

Het bewijs van deelname is gekoppeld aan de integrale toets van het eerste jaar (Paramedische opleidingen) of de integrale toets niveau 2 voor de Verpleegkunde opleiding. Zie hiervoor ook de teksten van de integrale toetsen in de OS/OER van jouw opleiding.

Het kan zijn dat je vanuit jouw opleiding kunt deelnemen aan activiteiten, die niet via de Activiteitenkalender worden aangeboden, maar die wel mogen meetellen voor de kwaliteitspunten. De deelnamebewijzen die je hiervoor ontvangt, dien je dus goed te bewaren en ook in te leveren bij jouw opleiding.